ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ∆ΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Η τεχνογνωσία και το πνεύμα υψηλής αισθητικής που διακρίνει τη δημιουργική ομάδα EpiploStyle εξασφαλίζουν ότι το όραμά σας για τη διαμόρφωση του επαγγελματικού σας χώρου θα γίνει πραγματικότητα. Πρωτοποριακές λύσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού και επίπλωσης χώρων εστίασης και διασκέδασης, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, εγγυώνται τη δημιουργία χώρων με στυλ, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα, η αντοχή και η λειτουργικότητα.

Inspiration

∆ιαμορφώστε το στυλ και το concept της διακόσμησης των δικών σας χώρων φιλοξενίας, εστίασης ή διασκέδασης σε συνεργασία με τους έμπειρους interior decorators της EpiploStyle.

Custom Made Design

Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλων σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες και το στυλ της επιχείρησής σας, με την αυθεντικότητα και τη δεξιοτεχνία των έμπειρων designers και τεχνιτών μας.

Μεταφορά - Τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τοποθέτηση-συναρμολόγηση όλων των επίπλων σας.

After Sale Support

Είμαστε κοντά σας ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας την τεχνογνωσία και υποστήριξή μας για τη διατήρηση της άριστης ποιότητας του εξοπλισμού του χώρου σας.

Η ∆ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩ∆ΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ∆ΙΑΣΚΕ∆ΑΣΗΣ.
Αριστοτεχνικη
δημιουργικοτητα και ευελιξια
χαρη στη μακροχρονη εμπειρια
μασ στην επιπλοποιια
Αριστοτεχνική
δημιουργικότητα και ευελιξία
χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία
μας στην επιπλοποιΐα
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ∆ΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Η ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Αναλαμβάνουμε την επίπλωση του χώρου φιλοξενίας, εστίασης ή διασκέδασης προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης του χώρου σας, σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης επίπλων δημιουργημένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η πολύχρονη πορεία μας περιλαμβάνει συνεργασίες με ξενοδοχεία, boutique hotels, ξενώνες, εστιατόρια, bistrots, bar-restaurants και καφετέριες. Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διαμορφώσουμε ιδανικά και τον δικό σας χώρο.
ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑ
BOUTIQUE HOTELS
ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εμπιστευτείτε την Epiplostyle για να διαμορφώσετε τον χώρο σας με έπιπλα που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και λειτουργικότητα! Δείτε παρακάτω μια λίστα με ενδεικτικά προιόντα που έχουμε κατασκευάσει για τις ανάγκες διαφόρων έργων σε χώρους εστίασης και φιλοξενίας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Χρειάζομαι έπιπλα ποιότητας και υψηλής αισθητικής για να εξοπλίσω τον επαγγελματικό μου χώρο